Nieuws

Nieuws

Article Site
Looptijd van de aflossingsvrije hypotheek

De aflossingsvrije hypotheek kan problemen geven bij het bereiken van de einddatum. Het verlengen van de looptijd kan de oplossing zijn, maar er zijn ook andere oplossingen.

23/08/2019
Besparen op de vaste lasten met inzicht

Weet je hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en waar het weer aan wordt uitgegeven? Inzicht voorkomt schulden en kan jou helpen met het besparen.

21/08/2019
Bied nabestaanden zekerheid voor 10 euro per maand

Tegen een naar verhouding lage premie kun je de financiële gevolgen van het overlijden opvangen voor je nabestaanden. Met 10 euro kun je al een hoog bedrag verzekeren.

16/08/2019
Een studieschuld wordt toch niet zichtbaar?

Er waren politieke plannen voor een schuldverklaring. Huizenkopers zouden deze op kunnen vragen om inzicht te krijgen in de studieschuld. Waarom gaat het toch niet door?

14/08/2019
Hypotheek aflossen of je huis verduurzamen

Je kunt extra aflossen op de hypotheek, maar je kunt het bedrag ook gebruiken voor het verduurzamen van je huis. Wat zijn de verschillen in euro’s?

09/08/2019
Partners zijn het vaak oneens over geldzaken

Ongeveer 25 procent van de stellen maakt ruzie over geldzaken. Het gaat vooral over hoe om te gaan met geld en waar het aan wordt uitgegeven. Toch denken de meeste partners hetzelfde over geldzaken.

07/08/2019
Kan de WA casco autoverzekering nog wel uit?

De WA casco is de autoverzekering met de ruimste dekking. Maar voor oudere auto’s kan een beperktere verzekeringsvorm de betere keuze zijn. Waar is het van afhankelijk?

02/08/2019
Waar let je op bij het kopen van een gebruikte auto?

Waar let je op bij het kopen van een gebruikte auto? Ook zonder verstand van auto’s kun je een miskoop voorkomen. Lees hiervoor onze tips.

31/07/2019
Zelf een hypotheek in elkaar knutselen?

Een hypotheek kun je zelf online afsluiten, maar het kiezen van de meest geschikte hypotheek is nog niet zo eenvoudig. Waarom moet je echt advies inwinnen?

26/07/2019
Pas om met het huren van een auto op vakantie

Met een huurauto kun je de vakantiebestemming goed verkennen. Wees wel kritisch bij het zoeken naar een verhuurder. Zorg ook dat je goed weet waar je een handtekening voor zet.

24/07/2019
Hypotheekvorm toegelicht – de spaarhypotheek

De spaarhypotheek was in het verleden een populaire hypotheekvorm. Wat maakte deze hypotheekvorm zo populair en waarom wordt deze hypotheek tegenwoordig niet meer afgesloten?

19/07/2019
Financiële veranderingen zodra kinderen 18 jaar worden

Zodra kinderen 18 jaar worden gaan er dingen veranderen. Veel veranderingen hebben ook een financiële impact. Welke veranderingen kun je verwachten?

17/07/2019