Nieuws

Nieuws

Article Site
Dit moet je weten over schadevrije jaren

Met schadevrije jaren kun je de autoverzekering goed betaalbaar houden. Wat moet je weten over de schadevrije jaren?

15/02/2019
Gooi de dure lening de deur uit

Zorg ervoor dat je niet teveel betaalt voor een lening. Doe je dat wel? Sluit de lening eenvoudig over naar een andere bank. De verschillen in de kosten kunnen erg groot zijn.

13/02/2019
Studieschuld opgeven bij de hypotheekaanvraag?

Een studieschuld heeft een negatief effect op wat je aan hypotheek kunt krijgen. Is het een optie om de schuld gewoon niet op te geven, of creëer je zo een ander probleem?

08/02/2019
Meer bestedingsruimte krijg je ook met besparingen

Door meer inkomen krijg je meer te besteden, maar die extra financiële ruimte krijg je ook door het snijden in de vaste lasten. Waar kun je de besparingen pakken?

06/02/2019
Hypotheekrente voorzichtig verrekenen met een voorlopige teruggave

Heb je de voorlopige teruggave over 2019 al ontvangen van de Belastingdienst? Deze kun je nog aanpassen. Mogelijk is de te betalen hypotheekrente te hoog ingeschat.

01/02/2019
Zo voorkom je schulden

Het oplossen van schulden is lastig. Het voorkomen van schulden kan ook al een issue zijn, maar is wel eenvoudiger. Lees onze tips om schulden te voorkomen.

30/01/2019
Aan de uitvaartverzekering heb je zeker niet voldoende

De overlijdensrisicoverzekering is een onderschatte verzekering. Deze verzekering kan naast de uitvaartverzekering zeker van toegevoegde waarde zijn.

25/01/2019
Kiezen voor vaste lasten met private lease

Private lease wordt steeds populairder. Het leasen heeft voordelen ten opzichte van het kopen van een auto, maar houd wel rekening met de nadelen.

23/01/2019
Daarom zet je de hypotheekrente lang vast

Met een korte rentevast periode kun je optimaal profiteren van de lage hypotheekrente, maar toch kun je waarschijnlijk beter kiezen voor een langere rentevast periode.

18/01/2019
Private lease of een persoonlijke lening

Private lease is een manier om tegen vaste lasten een nieuwe auto te rijden, maar vergis je niet in de kosten. Is het toch een goed alternatief voor het lenen?

16/01/2019
Autoverzekering afsluiten is meer dan de laagste premie kiezen

Een autoverzekering afsluiten is niet alleen maar premies vergelijken en de goedkoopste afsluiten. Er zijn meer zaken waar je op let bij het kiezen van een autoverzekering.

11/01/2019
Zo verlaag je jouw vaste lasten?

Vaste lasten zijn lasten die vaak maandelijks automatisch afgeschreven worden. Ongemerkt betaal je misschien veel te veel. Hoe kun je dat voorkomen?

09/01/2019