Nieuws

Nieuws

Article Site
Voorkom schade aan jouw huis tijdens de vakantie

Tijdens jouw vakantie heb je een grotere kans op schade aan jouw huis. Ook met een goede inboedel- en opstalverzekering kun je schade beter voorkomen of beperkt houden.

14/06/2019
Kiezen voor een persoonlijke lening

De persoonlijke lening wordt steeds populairder en het doorlopend krediet steeds minder populair. Waar wordt dit door veroorzaakt?

12/06/2019
Wat maakt de inboedelverzekering noodzakelijk?

De inboedelverzekering biedt dekking tegen schade door brand, maar de dekking is veel ruimer dan dat. Wat mag je van de inboedelverzekering verwachten?

07/06/2019
Veel Nederlanders lopen toeslagen mis

Nederlanders met een naar verhouding laag inkomen hebben recht op toeslagen, maar ze moeten wel zelf in actie komen. Vooral met een variabel inkomen is het lastig inschatten waar recht op bestaat.

05/06/2019
Hypotheeklasten worden steeds dragelijker

In de loop der jaren worden de hypotheeklasten steeds dragelijker door het effect van inflatie. Waarom kies je een langere rentevast periode?

31/05/2019
Waar gaat het vakantiegeld aan op?

Het Nibud heeft werknemers gevraagd wat de plannen zijn met het vakantiegeld. De meeste mensen blijken het echt te besteden zoals het bedoeld is.

29/05/2019
Private lease – Let op je schadevrije jaren

Door private lease kun je opgebouwde schadevrije jaren verliezen. Hoe werkt het en wat zijn de gevaren voor jouw schadevrije jaren?

24/05/2019
Nederlanders lenen vaak te duur

Voor een lening ga je naar de bank waar ook jouw andere bankzaken lopen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Waarschijnlijk kan het veel goedkoper.

22/05/2019
Hypotheekvorm toegelicht – Wat is een beleggingshypotheek?

In de betere beursjaren was de beleggingshypotheek populair. Helaas zijn het niet alleen maar positieve rendementen. Wat houdt de beleggingshypotheek in?

17/05/2019
Oeps… aangifte inkomstenbelasting vergeten! Wat nu?

Wat als je in de maand mei erachter komt dat je vergeten bent om de aangifte inkomstenbelasting over 2018 in te dienen? Wat zijn de gevolgen en hoe kun je nog grotere gevolgen voorkomen?

15/05/2019
Huissleutel kwijt – biedt de inboedelverzekering nog wel dekking?

Na het verliezen van huissleutels heb je een grotere kans op diefstal en inbraak. Biedt de inboedelverzekering dekking in dat geval en hoe zit het met het vervangen van sloten? Wie draagt de kosten?

10/05/2019
Interessante weetjes over hypotheekrentes

Wat moeten huiseigenaren weten over de hypotheekrente? Wist je dat een lage hypotheekrente niet voor alle hypotheekvormen gunstig is?

08/05/2019